U wilt een mooi videocollege presenteren. Of een thema bespreken of een workshop houden. Of misschien een online discussie of inspraak organiseren.

Het kan allemaal online op hoge beeldkwaliteit. Met een TV college, een seminar of een online inspraak-event. Deelnemers kijken en doen mee via een tablet, laptop of pc.

Wij produceren online TV op basis van verschillende formats. Interactiviteit staat daarbij hoog in het vaandel. Dat kan op verschillende manieren, zoals een chatbox, een pollmodule, maar ook via een second screen zoals een tablet of smartphone. In overleg met u bepalen we het format. En wij weten uit ervaring dat er zeer levendige discussies kunnen ontstaan tussen kijkers en de mensen in de studio.

Onze programma’s zenden we live uit in hoge HD beeldkwaliteit. Na afloop ontvangt u een mooi videobestand met hoge beeldkwaliteit. U kunt dat opnieuw online zetten. Ook krijgt u een log van alle reacties.

Live events zijn populair want u heeft direct contact met uw doelgroep en dat biedt grote kansen. We produceren regelmatig webinars met meer dan 500 gemotiveerde kijkers. Dat is mede te danken aan de wervende kijkerscampagne die we bedenken voorafgaand aan het webinar

De kwaliteit van onze programma’s is vergelijkbaar met wat u gewend bent van televisie, maar dat is niet verwonderlijk omdat we ruime ervaring hebben als tv-producent voor de publieke omroep.

En de kosten? Die vallen reuze mee. Vertel ons wat uw wensen zijn en we geven u vrijblijvend een prijsindicatie.

In deze animatie leggen we het principe uit van een online seminar. Onder de animatie staan voorbeelden uit ons werk.

Enkele voorbeelden